На Донбасі окупанти гатять із гранатометів, поранений боєць


Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів: неподалік Талаківки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; у районі Старогнатівки – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Богданівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Гнутового – з ручного протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли: неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Луганського – з гранатометів різних систем.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби зафіксовано два ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новомихайлівки – гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.