На Донбасі окупанти за добу 22 рази порушили “тишу”, двоє бійців загинули


Російські окупаційні війська протягом четверга 22 рази порушили режим припинення вогню. Противник і далі застосовує озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС, пише Укрінформ.

“Зокрема, ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку та у районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку”, - йдеться у повідомленні.

Також російські окупанти вели вогонь із БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кримське – на Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новгородське, що на Горлівському напрямку, по населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Невельське - на Донецькому напрямку та позицій українських військових в районі населених пунктів Широкине та Водяне на Маріупольськом напрямку.

Внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули.

За даними розвідки, 13 грудня трьох окупантів було знищено, ще четверо зазнали поранень.

Протягом поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по позиціях українських військових у районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.