На дорогах Івано-Франківщини оновили пішохідні переходи


У рамках заходів із безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення в Івано-Франківській області тривають роботи із оновлення горизонтальної розмітки та пішохідних переходів.

Особлива увага перед початком нового навчального року – до їх влаштування перед навчальними закладами.

В місцях з інтенсивним рухом та на поворотах такі переходи відзначені поєднанням білого та червоного кольорів. Вони позначають нерегульований пішохідний перехід у місцях із підвищеною небезпекою скоєння ДТП.

Завершено нанесення відповідної горизонтальної дорожньої розмітки на а/д Р-24 Татарів - Кам’янець-Подільський, Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль (крім км 5-9 об’їзної Тисмениці, де попередньо треба завершити поточний дрібний ремонт цієї ділянки). Підрядні організації приступили до таких робіт на а/д Т-14-17 Куровичі – Рогатин, Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш, М-12 Стрий – Знам’янка в межах Івано-Франківської області.

Тривають роботи із оновлення горизонтальної дорожньої розмітки та пішохідних переходів на а/д Н-09 Мукачево – Львів (у напрямку Яблуницького перевалу) та Н-10 Стрий – Мамалига – в напрямку до межі зі Львівською областю. На деяких ділянках є лише осьова розмітка, її доповнять крайовою.

На ділянках автодоріг, де влаштоване нове асфальтобетонне покриття, здійснять весь комплекс дорожньої розмітки.

Усі роботи виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області та за кошти із Держбюджету.