На Франківщині вогонь забрав життя трьох людей


Минулої доби на Прикарпатті ліквідовано 5 пожеж, вогонь забрав життя 3 людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

Зокрема, 21 грудня о 08:54 у селі Заріччя Надвірнянського району трапилась пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено дві житлові кімнати, ліжко, шафу, вікна, речі домашнього вжитку, пошкоджено два вікна. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Житловий будинок було врятовано. Під час ліквідації пожежі працювали 2 ланки газодимозахисної служби. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння загиблого.

21 грудня о 17:00 у місті Коломия на вулиці Майданського горіло сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

21 грудня о 18:44 у селі Сваричів Рожнятівського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено ліжко та стіл, речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено без ознак життя тіло господаря. Житловий будинок було врятовано. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем загиблого.

21 грудня о 23:30 у селі Зелене Верховинського району трапилась пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено дерев’яну житлову будівлю. На місці пожежі було виявлено тіло без ознак життя. У Верховинську центральну районну лікарню було госпіталізовано одного потерпілого з термічними опіками. Причина виникнення пожежі встановлюється.