На Франківщині служба зайнятості провела 92 вебінари різної тематики


Сьогодні, 4 червня 2020 року, відділом організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено онлайн-зустріч з фахівцями міських, районних, міськрайонних філій обласного центру зайнятості та Івано-Франківського міського центру зайнятості, які відповідають за надання профорієнтаційних послуг населенню.

Обговорювалися результати проведеної профорієнтаційної роботи за п’ять місяців 2020 року та  нагальні питання надання профорієнтаційних послуг засобами дистанційної комунікації.

За січень-травень 2020 року профорієнтаційними послугами скористались 20,7 тис. осіб, в тому числі 13,6 тис. осіб отримали індивідуальні онлайн-профінформаційні та онлайн-профконсультаційні послуги, проведено 92 вебінари різної тематики за участю 916 осіб. Під час вебінарів висвітлювалися актуальні питання зайнятості населення, надавалася інформація про послуги служби зайнятості, поради щодо підготовки резюме і відеорезюме, використання джерел інформації про вакансії, підготовки до онлайн-співбесіди з роботодавцем, започаткування та провадження власної справи,  електронні сервіси державної служби зайнятості для отримання додаткових знань і компетенцій.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!