На Івано-Франківщині діє он-лайн-запис щодо реєстрації нерухомого майна


З початку року відділами державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби головного управління юстиції в Івано-Франківській області зареєстровано 44172 заяв та запитів, видано 10772 інформаційних довідок з Державного реєстру прав та 5048 інформаційних довідок з реєстрів, які діяли до 1 січня 2013 року.

Для зручності громадян з травня 2013 року на сайті головного управління юстиції в Івано-Франківській області запроваджено он-лайн-запис через Інтернет на прийом до відділів реєстрації прав на нерухоме майно не тільки обласного центру, але й до всіх реєстраційних служб області.

Можливість скористатися сервісом мають всі громадяни. Не виходячи з дому кожен має можливість обрати зручний час для подачі документів на державну реєстрацію речових прав на нерухомість.

Завдяки спільним зусиллям керівництва Укрдержреєстру та реєстраційної служби головного управління юстиції в Івано-Франківській області запровадження Інтернет-послуг стало черговим кроком на шляху формування європейського підходу до обслуговування громадян і створило додаткову можливість максимально спростити процес прийому громадян органами державної реєстрації прав, заощадивши їхній вільний час.