На Івано-Франківщині горіли господарські будівлі та "Mitsubishi"


За минулу добу на Прикарпатті виникло 15 пожеж, з них 9 сухої трави. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

22 квітня о 14:52 в місті Надвірна на вулиці Грушевського сталось загорання легкового автомобіля «Mitsubishi L-400». Вогнем пошкоджено моторний відсік. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

22 квітня о 15:07 в селі Липівка Рогатинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття будівлі, 1 т. грубих кормів, речі домашнього вжитку, пошкоджено дерев’яне перекриття. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

22 квітня о 15:56 в місті Івано-Франківськ на вулиці Бандери виникла пожежа електропроводів в середині електричного стовпа. Причина виникнення пожежі встановлюється.      

23 квітня о 00:32 в селі Шевченкове Галицького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено господарську будівлю,  знищено 2 т. грубих кормів, речі домашнього вжитку, господарський інвентар, крівлю. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

23 квітня о 01:01 в селі  Височанка Галицького району сталось загорання господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яне приміщення стодоли, пошкоджено приміщення стайні, 3 м.куб. дощок, 0,5 т. грубих кормів, господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

23 квітня 01:27 в місті Івано-Франківськ на вулиці Галицькій горіло побутове сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 9 разів виїжджали на гасіння пожеж сухої трави в містах Коломия, Івано-Франківськ та Тлумач, а також в Галицькому, Надвірнянському та Тисменицькому районах.