На Івано-Франківщині обмежено рух у семи районах


На підставі постанови КМ України від 27.06.2007 р. №879 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування" Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області обмежує рух всіх транспортних засобів (крім екстренних ситуацій) на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у наступних районах: Богородчанський, Галицький, Калуський, Рогатинський, Тлумацький, Тисменицький та Снятинський.

Оскільки із збільшенням поривів вітру очищення проїзної частини доріг не дає належного ефекту, здійснюється обмеження руху через несприятливі погодні умови (вітер, який спричиняє утворення снігових переметів на проїзній частині) відповідно до п.2 "Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування", який затверджений вищевказаною постановою КМ України.

Про відновлення руху буде повідомлено Службою автодоріг через засоби масової інформації.

На даний час проїзд затруднений до 50 населених пунктів, відсутній – до 26.

При цьому наголошуємо, що проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення в Івано-Франківській області буде забезпечуватись.