На Івано-Франківщині поліція затримала чоловіка, який обікрав медзаклад


На Тисмениччині поліцейські групи реагування патрульної поліції оперативно затримали злодія, який обікрав лікарську амбулаторію.

Про крадіжку з лікарської амбулаторії, в с. Павліка, що на Тисмениччині, до поліції повідомила працівниця закладу, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Поліцейські негайно прибули на місце виклику, оглянули територію. За декілька годин «за гарячими слідами» правоохоронці розшукали та затримали правопорушника. Затриманий - 49-річний мешканець району. Зловмисник на злочин пішов із сокирою. Нею пошкодив металопластикові двері амбулаторії і проник в середину приміщення.

Звідти викрав вино, яке медики після здачі крові дають пацієнтам. Зловмисник теж здавав кров і бачив, скільки пляшок є і де стоять. Тому спокусився на злочин. Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбаченої ч. 3 ст. 185 ККУ. Затриманому мають оголосити про підозру у скоєнні злочину та обрати міру запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.