На Івано-Франківщині розпочинають ремонт найпроблемніших ділянок доріг


В Івано-Франківській облдержадміністрації відбулася нарада щодо проведення ремонтних робіт на дорогах області державного та місцевого значення.

Як зазначається на сайті ОДА, нараду провели за дорученням Олега Гончарука під керівництвом директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Володимира Рачкевича, за участю представників Служби автомобільних доріг в області, ДП «Дороги Прикарпаття» та ДП «Івано-Франківський облавтодор».

«Задля ефективного використання наявного фінансового ресурсу ми визначили перелік доріг із великим навантаженням, які потребують невідкладного ремонту. Тож найближчим  часом розпочинаємо ремонт найпроблемніших ділянок автошляхів на Прикарпатті», - повідомив Володимир Рачкевич.

Зазначалося, що планується здійснення ямкового ремонту на ділянці дороги державного значення Н-18 Івано-Франківськ – від м. Тимениця до межі з Тернопільською областю, у м. Тисмениця. Окрім того, роботи із відновлення дорожнього полотна проведуть на найбільш проблемних ділянках дороги Н-09 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига.

Відремонтують також автошляхи у Павлівці (Тисменицького), селах Голинь, Пійло, Вістова (Калуського) та Креховичі (Рожнятівського районів).