На Івано-Франківщині - вже 24 хворих на коронавірус. Троє померлих


Станом на 22.00 загалом на Прикарпатті зафіксовано 24 випадки захворювання на коронавірус COVID-19. Зокрема 8 нових випадків зафіксовано протягом останньої доби.

У тому числі йдеться про 60-річну жительку Надвірнянського району, яка померла 24 березня. Випадок захворювання підтверджено і у її чоловіка. Про це пише Івано-Франківська облдержадміністрація. 

Слід відзначити, що на Прикарпаття також надійшло 9 від‘ємних результатів.

Детальну інформацію буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, лише за добу, 25 березня, в області зафіксували 11 нових випадків COVID-19. З них - шість хворих з Івано-Франківська. Та по одному з Калущини та Косівщини. Загалом на Прикарпатті 25 березня було 16 випадків захворювання, 3 з них - летальні. 

Першою від інфекції на Прикарпатті померла 56-річна мешканка Івано-ФранківськаЛікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. Другою померла 65-річна мешканка Чукалівки, у якої підозрювали коронавірус. Діагноз підтвердили аж після смерті. У мешканки Надвірнянщини, яка померла 24 березня, сьогодні теж підтвердили цю хворобу. Слід зазначити, у двох останніх випадках жінки не були нещодавно закордоном, так само як і їхні рідні. 

Загалом станом на 22:00 26 березня в Україні 196 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу виявлено 40 нових випадків.

До теми: Медики розповіли подробиці про померлих і заражених коронавірусом на Прикарпатті