На Калущині горіла господарська будівля, а на Городенківщині - житлові будинки


У четвер, 7 лютого рятувальники ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 7 лютого о 23:09 у місті Івано-Франківськ на вулиці Красівського виникла пожежа в приміщені кухні житлового будинку. Вогнем пошкоджено подовжувач та електропроводку бойлера. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

8 лютого о 01:31 в Івано-Франківсьук на вулиці Витвицького виникла пожежа сміття в ліфтовій шахті. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Також 8 лютого о 02:24 у селі Прикмище Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. На пожежі виявлено тіло власника будинку 1987 р.н. Вогнем знищено покриття, перекриття та кімнату. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

8 лютого о 03:52 у селі Вікно Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття в приміщенні котельні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, 8 лютого о 05:50 до ДПРЧ-6 м. Калуш надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі (літня кухня, стайня, стодола) на площі близько 72м.кв. До гасіння пожежі залучалась також ДПРЧ-24 «Карпатнафтохім». Локалізувати пожежу вдалось о 06:54 та повністю ліквідувати о 07:16. В результаті вогню знищено шиферне покриття та дерев’яні конструкції даху на площі 48м.кв., перекриття над стайнею на площі 5м.кв., 500кг грубих кормів, речі домашнього вжитку.

Пошкоджено покриття над літньою кухнею. Під час гасіння пожежі вдалось врятувати сусідньорозташований житловий будинок. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електропроводки.

Світлина від Калуський МРВ УДСНС.