На Калущині - шестеро людей з підозрою на коронавірус


У Калуській міській раді повідомили ситуацію щодо коронавірусу.

 За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району станом на 9.00 год 28 березня 2020 року на території міста і сіл району лабораторно підтверджений 1 випадок гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19 у мешканки Калуського району.

З підозрою на коронавірус по місту і району на цю годину є 6 осіб, біологічний матеріал яких відправлено на лабораторне дослідження (очікуються результати). Загалом у відділеннях лікувальних закладів перебуває 46 пацієнтів з пневмонією, в тому числі – в пульмонології та відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ - 10 осіб, в інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні - 36.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області зафіксовано 28 випадків захворювання (3 летальних). Першою від інфекції на Прикарпатті померла 56-річна мешканка Івано-ФранківськаЛікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. Другою померла 65-річна мешканка Чукалівки, у якої підозрювали коронавірус. Хворобу підтвердили теж посмертно. У 60-річної мешканки Надвірнянщини, яка померла 24 березня, увечері, 26 березня теж підтвердили коронавірус. Слід зазначити, у двох останніх випадках жінки не були нещодавно закордоном, так само як і їхні рідні. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!