На Косівщині Audi злетіла з догори і перекинулась. Водій у комі


За вихідні у автопригодах травмувалися двоє прикарпатців. Дорожні аварії з постраждалими водіями транспортних засобів зареєстровано у Тисменицькому та Косівському районах.

Так, у ніч на 12 травня в селі Угринів Тисменицького району біля місцевої школи автомобіль «Volkswagen Golf» з'їхав з траси та врізався в електроопору. Водій, 43-річний мешканець Галича, отримав тілесні ушкодження у вигляді різаних ран обох колін. 

У неділю, близько 14-ї години, в селі Яворів Косівського району 24-річний місцевий житель не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав автомобілем «Ауді А-6» з проїжджої частини дороги на ґрунтовий схил із трав’яним покриттям.

У результаті іномарка пошкодила дерев’яну огорожу й перекинулася. Водія автомобіля з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа, мозковою комою доставили на лікування в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження. Проводиться слідство. Інформує сектор комунікації поліції в Івано-Франківщини.