На Косівщині рятувальники виявили тіло пасажира, який випав з перекинутої у воді автівки


26 серпня у селі Стопчатів присілок Заріка Косівського району легковий автомобіль «ЛуАЗ», переїжджаючи через річку Лючка перекинувся на бік у воду.

Як йшлося раніше, 59-річний пасажир самостійно вибрався з автомобіля, але дістатися до берега  власними силами не міг, а 46-річного водія затиснуло в салоні, повідомляє ДСНС в Івано-Франківській області.

По прибутті рятувальники дісталися по воді до автомобіля, вивели пасажира на берег, поставили на колеса автомобіль, допомогли вибратися водієві та передали потерпілих медикам.

Працівники швидкої медичної допомоги на місці події оглянули потерпілих та надали їм медичну допомогу. Від подальшої госпіталізації потерпілі відмовились. Рятувальники витягли автомобіль з річки на берег.

27 серпня о 00:30 до рятувальників від місцевих мешканців надійшла інформація про те, що в салоні автомобіля міг знаходитись ще один пасажир. Рятувальники провели візуальне обстеження близько 2 кілометрів берегів та поверхні русла річки Лючка вниз за течією від місця події, під час якого потерпілого не виявили. 

Вже о 11:35 працівники групи водолазних  робіт у річці  Лючка на території села Мишин Коломийського району знайдено тіло чоловіка та піднято на поверхню.