На місце мітингарів під Кабміном прийшли військові


Пікетувальники - активісти з Євромайдану - залишили територію біля Кабінету міністрів України, де вони перебували з 2 грудня.

На даний момент біля центрального входу до будівлі Кабміну немає жодного організованого пікету мітингувальників, повідомляє УНІАН.

Кабмін посилено охороняється, в тому числі його вхід залишається заблокований міліцейськими автобусами. 

Просто зараз до перетину вулиць Грушевського та Садової підходить колона солдат Внутрішніх військ МВС у спецобладунках чисельністю близько 200 осіб.

Вони шикуються безпосередньо на розі цих вулиць, подальші їхні дії невідомі.

Вулиця Грушевського також залишається заблокованою автобусами з міліцією, також заблоковано вул.Липську біля готелю "Національний". За автобусами правоохоронці монтує гучномовці. 

Видно, що міліціонери та спецпризначенці базуються як у Кабміні, так і у всіх прилеглих будинках, зокрема, велика їх кількість заходить та виходить з будівель комітетів ВР по вул. Садовій.

Як відомо, 8 грудня на Майдані Незалежності відбудеться "Марш мільйонів" - Народне Віче, на яке вже зібралося кілька тисяч  учасників. 

Разом з тим у Маріїнському парку проходить мітинг "на підтримку курса президента Віктора Януковича", на якому за даними ПР - близько 15 тис. учасників (а за даними інших джерел - близько 4 тис.), виступають лідери ПР та партійні активісти з регіонів.