На міського голову Франківська влаштували політичне переслідування?


Сьогодні, 28 лютого зранку до міського голови Івано-Франківська підійшли невідомі чоловіки, які вимагали поїхати з ними.

Відео інциденту виклав у мережу працівник прес-служби мера Богдан Досюк, інформує кореспондент Бліц-Інфо. За словами Досюка, це були представники департаменту захисту економіки.

Як видно на відео, невідомі чоловіки в чорному наполягають на тому, щоб Руслан Марцінків поїхав з ними. На це міський голова відповів, що без ордера нікуди не поїде.

"Я вважаю, що це політичне замовлення. Ви замість того, щоб ловити корупціонерів, які є у Верховній раді, які награбастали мільйони, ви робите кіно. Це ваше право", - каже у відео міський голова.  

Варто зауважити, що за словами Досюка, спочатку ці люди намагалися ввірватися до кабінету Руслана Марцінківа, а потім йшли за ним на вулиці. Проте представитись хто вони такі журналістам на камеру відмовились.

Кореспондент Бліц-Інфо звернувся за роз'ясненнями стосовно інциденту до прес-служби поліції. Деталі згодом.

Як відомо, 13 лютого до очільника Франківська працівники УЗЕ прийшли через автівку в кредит. Пізніше там пояснили, що склали на Руслана Марцінківа протокол, бо запізнився з подачею змін до е-декларації.