На Надвірнянщині горів столярний цех, а у Верховині - будинок


За минулу добу на Прикарпатті рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

14 червня о 13:13 в місті Калуші на вулиці Львівська виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюються.

14 червня о 14:11 в селі Нивочин Богородчанського району виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

14 червня о 15:30 в селі Назавизів Надвірнянського району виникла пожежа столярного цеху. Вогнем знищено покрівлю цеху та майно, яке знаходилось всередині. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

14 червня о 16:09 в місті Калуші на вулиці Височанка виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюються.

14 червня о 19:10  в селищі Верховина на  вулиці Лесі Українки виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

14 червня о  00:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Довга виникла пожежа автомобіля АУДІ А-6. Вогнем знищено автомобіль. Попередня причина виникнення пожежі встановлюються.