На Надвірнянщині оголосили дводенну жалобу


19-20 листопада в Надвірнянському районі оголошено днями жалоби і пам’яті за захисником України Василем Книшуком.

18 листопада в селищі Ланчин Надвірнянського району попрощалися з бійцем добровольчої чоти «Карпатська Січ» Книшуком Василем Петровичем «СИРІЄЦЬ».

"Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак, депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради складають доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяють біль важкої втрати. Висловлюють глибокі співчуття всім рідним і близьким загиблого. Життя людини є безцінним, душа - безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА", - йдеться у повідомленні Надвірнянської райради.

Згідно спільного розпорядження голови Надвірнянської районної ради та голови РДА у зв’язку із смертю військовослужбовця Василя Книшука 19-20 листопада в Надвірнянському районі оголошено днями скорботи і пам’яті. Тож людей просять утриматися в ці дні від гучних святкувань та в щирій молитві віддати шану Герою московсько-української війни Василю Книшику.

Довідка: Книшук Василь «Сирієць» народився 1969 року в селі Космач Косівського району. Воював у батальйоні «ОУН» в Пісках. З літа 2015 року у «Карпатській Січі», вступив на військову службу до ОЗШР «Карпатська Січ» та пройшов бойові дії на позиціях під Донецьким аеропортом та у Кримському.