На Пасічній безпритульні пси напали на жінку


У понеділок, 27 травня бездомні собаки напали та покусали жінку. Інцидент трапився біля школи №24.

Про це у мережі написала Христина Сачовська-Присташ.

Жінка розповідає, що відігнати собак допомогли перехожі та надали їй першу допомогу. Після цього вона зразу звернулась у травмпункт.

За словами франківки, поки вона сиділа в травмпункті, прийшли ще дві людини, яких покусали собаки, але вже в центрі.

"За сьогодні почула про ще кілька випадків, які відбулись на Пасічні... І не так давно. Я не провокувала собак. Взагалі стараюсь їх обходити, оскільки це в мене вже другий випадок. тоді теж налетіла зграя з 4-ох собак. Мені пощастило, що в обох випадках надійшли люди та прогнали їх. Що мені надали першу допомогу... Я не підтримую знущань над тваринами, я проти цього. Але подумайте, куди може вкусити така собака дитину. Невже правильно, що такі агресивні тварини вільно розгулюють в районах, де багато дітей?", - пиже жінка.

У мережі на цей випадок також відреагував міський голова Руслан Марцінків. Він зазначив, що влада робить все можливе для боротьби з безпритульними тваринами та порекомендував звернутися на лінію оперативного реагування  15-80, аби повідомити більше деталей про інцидент.

"Там мені сказали, що тут ще циганські собаки бігають... і вони не можуть нічого зробити з ними, цигани не дають собак", - зауважує Христина Сачовська-Присташ.

У коментарях до допису Вікторія Ковбас зауважує, що її сина в суботу біля "Тростянецького" пес вкусив за ногу, а також ще одну жінку.

Водночас у "Типовій Пасічні" Тетяна пише, що біля 24 школи є 5 собак, які нападають на людей.

Раніше кореспондентка Бліц-Інфо повідомляла, що біля школи №24 безпритульні пси постійно нападають на франківців.