На премію імені Богдана Бойка претендують 16 прикарпатських журналістів


Під головуванням першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

На нараді були розглянуті матеріали 16 претендентів на здобуття цієї премії, пише прес-служба обласної ради. 

В номінаціях “За кращий твір у сфері радіомовлення” представлені чотири радіопрограми, “За кращий твір на телебаченні” – вісім телепроектів. До участі у конкурсі свої теле- та радіопередачі надали журналісти ПАТ НСТУ “Івано-Франківська регіональна дирекція “Карпати”, ОТБ “Галичина” та ТРК “Вежа”.

У номінації “За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях” надійшли роботи кореспондентів та власкорів обласної газети “Галичина”, УНІАН “Укрінформ”, видання “Дзеркало медіа” та інтернет-видання “Бліц-інфо”.

До наступного туру конкурсного відбору були допущені усі подані творчі доробки претендентів на найвищу відзнаку у галузі журналістики на Прикарпатті.

Важливо зазначити, що цьогоріч переможці конкурсу в номінаціях “За кращий твір у сфері радіомовлення” отримають винагороду у сумі 11 тис. грн., “За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях” – 11 тис. грн., “За кращий твір на телебаченні” – 22 тис. гривень.

Наступне засідання комісії заплановано провести 26 травня.