На Прикарпатті горіли господарські будівлі і трава


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

31 березня о 12:42 в місті Івано-Франківськ на вулиці Федьковича виникла пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 17:10 в місті Тисмениця на вулиці Галицька виникла пожежа в недіючій господарській будівлі. Вогнем пошкоджено стелю та стіни будівлі, знищено речі домашнього вжитку та побутове сміття. Врятовано житлову будівлю. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 19:10 в селі Старі Кути Косівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищена господарська будівля, речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 19:26 в селі Клубівці Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 19:27 в місті Тлумач на вулиці Гориста виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 19:45 в місті Надвірна на вулиці Грушевського виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 20:03 в селі Сваричів Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:14 в селі Новоселиця Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:27 в селі Пшеничники Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:05 в селі Липівка Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:48 в місті Тлумач виникла пожежа сміття на полігоні твердих побутових відходів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

01 квітня о 00:30 в селищі міського типу Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа новобудови житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!