На Промприладі представлять виставку робіт юних архітекторів


20 вересня о 18:30 на "Промприлад.Інновація" в Івано-Франківську відбудеться відкриття виставки дитячих робіт, які були зроблені протягом минулого навчального року в межах курсу “Архітектура для дітей” в “Дрібноті”.

"Найважливішим результатом для наших учнів є презентація кожним проекту власного будинку", - зазначають на сторінці виставки в мережі.

На виставі можна побачити 9 робіт випускників цього курсу. Їх створили діти віком 10-14 років. Це — макети будинків їх мрій. Осмислені, сплановані будівлі, орієнтовані на потреби їх мешканців. Відвідувачі побачать креслення всіх поверхів, фронтального та бічних поверхонь, а також гіпсовий або паперовий макет, що зображає ідею об’ємно.

“Архітектура для дітей” — це місце, де діти вчаться як дорослі. Ми спочатку вчимо мислити, а потім креслити. Навчаємо: розуміти принципи проектування, малювання та створення макетів з паперу та гіпсу. Макети на виставці зроблено з урахуванням масштабу та потреб майбутніх жителів.

Річний курс “Архітектура для дітей” реалізується в “Дрібноті”, розроблений спільно з Дитячою Архітектурною Школою з міста Харкова (ДАШ!).