На Прикарпатті 16-річний хлопець взяв автомобіль, щоб покататись і насмерть збив людину


Близько другої години ночі в одному з сіл Долинського району автомобіль збив пішохода.

Після наїзду водій утік з місця події. Через кілька хвилин після ДТП інформація про цю пригоду надійшла в чергову частину Долинського РВ УМВС від місцевого фельдшера, якого люди викликали до травмованого пішохода.

Однак допомогти 22-річному потерпілому медик не міг нічим. Парубок помер на місці події. Прибула у село слідчо-оперативна група міліції виявила відірваний номерний знак, який належав власникові автомобіля «Мерседес Віто». Правоохоронці поїхали до нього додому. Там на подвір’ї знаходився побитий мікроавтобус без переднього номерного знака, а в домі відбувалася бурхлива розмова між господарями та 16-річним сином.

Виявилося, що вночі підліток без дозволу батька взяв машину покататися. Наслідки нічної поїздки виявилися плачевними. Ситуація ще більше набрала трагічного повороту, коли стало відомо, що батьки обох хлопців – водія та загиблого – товаришують зі шкільної парти. Разом вчилися в школі, служили в армії, одним словом – нерозлийвода. За фактом порушення безпеки дорожнього руху, внаслідок якого загинула людина, відкрито кримінальне провадження, пише Стик.