На Прикарпатті 17 населених пунктів через негоду без електропостачання


Шквальні вітри, дощі та снігопади, що бушували на території Прикарпаття протягом ночі на 26 листопада спричинили перебої з електропостачанням у 6 районах області.

Станом на 14.00 на Івано-Франківщині повністю без. повністю без електропостачання перебуває 17 населених пунктів, частково – 13. Від стихії постраждали Богородчанський, Городенківський, Косівський, Тисменицький, Верховинський та Снятинський райони.

Найскладнішою є ситуація на Городенківщині. Там повністю без світла 13 сіл, це – Хмелева,  Копачинці, Кунисівці, Колінки, Репужинці, Михальче, Вільхівці, Корнів, Чортовець, Рашків, Раковець, Ясенів-Пільний, Котиківка. Частково без електропостачання села Глибоке, Чернелиця, Олієво-Королівка, Воронів, Семенівка, Стрільче та районний центр Городенка.

На ліквідації аварійних вимкнень задіяні аварійні бригади ПАТ «Прикарпаттяобленерго». Усі роботи планується завершити до кінця дня.

Синоптики попереджають, що протягом доби імовірне подальше погіршення погодних умов. У зв’язку з цим енергетики просять споживачів бути максимально обережними знаходячись поруч з лініями та енергообладнанням і у випадку виникнення аварійних ситуацій негайно звертатися у РЕМ або телефонувати у Колл-Центр енергокомпанії за безкоштовним номером 0 800 50 40 20.