На Прикарпатті авто вилетіло на зустрічну: Троє людей у лікарні


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні події. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, 3 грудня о 14:48 між населеними пунктами с. Клубівці Тисменицького району – с. Палагичі Тлумацького району водій автомобіля "ВАЗ-21093" не врахувавши  дорожньої обстановки та не справившись із керуванням виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем "Great Wall Hover".

 Внаслідок ДТП водій  автомобіля "ВАЗ-21093" отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому 8-9 ребер зліва, забою грудної клітки, а його пасажир, 1957 р.н., жит. м. Тлумач вул. Т. Шевченка, отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівої плечової кістки, струсу головного мозку, забою грудної клітки. Водій автомобіля "Great Wall Hover" отримав тілесні ушкодження  у вигляді забійної гематоми правої гомілки. Потерпілих госпіталізовано в Тлумацьку ЦРЛ.

Працівниками ДПРЧ-5 м. Тлумач на місці ДТП відключено клеми АКБ пошкодженого транспортного засобу та за допомогою буксировочного тросу витягнуто автомобіль на проїжджу частину дороги.