На Прикарпатті бушує негода: Без світла 16 населених пунктів


На Івано-Франківщині бушує стихія. Протягом доби в області очікуються потужні дощі, сильний вітер, зливи та підйом рівня води на річках до двох метрів.

Негода уже спричинила перебої з електропостачанням у восьми районах області. Аварійні бригади обленерго ліквідовують наслідки природних катаклізмів та готуються до нових викликів. 

Станом на дев’яту годину ранку повністю без електропостачання перебуває 16 населених пунктів – села Вороненка на Яремчанщині, Мостище, Сівка Калуська, Сівка Войнилівська, Довжка, Діброва, Мошківці на Калущині, Вишків, Слобода Долинська, Тростянець, Белеїв, В.Туря на Долинщині, Чернятин на Городенківщині, Гринків, Кузьмінець та Осмолода на Рожнятівщині. 

Частково без світла Соколівка, Бабин та Смонде на Косівщині, Татарів, Ворохта, Яблуниця в Яремчанському, Калуш, Кропивник, Томашівці, Дубовиця у Калуському, Семичів, Якубів, Рахиня в Долинському, Верхній Вербіж у Коломийському, Вікно та Городенка у Городенківському та Тлумач у Тлумацькому районах. 
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» закликає споживачів бути максимально обережними перебуваючи поруч з енергообладнанням та лініями електропередач, у випадку виявлення обірваного проводу або інших пошкодження негайно телефонувати на кол-центр енергокомпанії за номером 0 800 50 40 20.