На Прикарпатті чоловік отримав пляшкою по голові — за 140 гривень і мобільний телефон


У ніч із 21 на 22 червня калуські правоохоронці затримали чоловіка за вчинення нападу з метою пограбування.

О пів на 12-у ночі калушанин йшов додому — у районі ПК«Юність». Зненацька до нього підбіг невідомий і ударив пляшкою від пива по голові. Відтак, — звалив на землю і почав обшукувати. Злочинець посягав на мобільний телефон і 140 гривень, які чоловік мав при собі.Проте, потерпілий калушанин чинив опір правопорушнику і кричав. Неподалік перебував патрульний загін міліції, який і прийшов на допомогу чоловікові, і затримав злочинця. Ним виявився уже неодноразово раніше судимий місцевий мешканець 1980 року народження, який півроку тому вийшов із місця позбавлення волі. Наразі він перебуває під вартою.

Правоохоронці просять калушан бути особливо пильними і небайдужими. Якщо помітили підозрілу поведінку людей чи стали свідками злочину, телефонуйте 102.

Міліція застосовує всі свої ресурси для зміцнення безпеки калушан, повідомив на прес-конференції начальник Калуського МВ УМВС України Василь Хомин. Щодня у міськвідділі заступають до виконання обов’язків 12 нарядів патрульної служби, дві слідчо-оперативні групи, наряд державної служби охорони, наряд ДАІ, три групи патрульного загону.