На Прикарпатті цієї суботи стартують традиційні осінні ярмарки


Сільскогосподарську продукцію від виробника, крім Івано-Франківська, можна буде придбати у всіх районних центрах та містах обласного значення.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації Іван Андріїшин.

«Розпочинаємо цієї суботи, 28 вересня. Терміну, до якого числа та місяця вони триватимуть, ми не ставимо. Все залежить від попиту. Буде покупець, то буде й продавець», - зауважив Іван Петрович.

За словами пана Андріїшина, іванофранківці зможуть придбати сільськогосподарську продукції на чотирьох, вже традиційних для таких ярмарків, продовольчих «точках» міста – на вулицях Тролейбусна, Хоткевича, Стуса та Короля Данила.

«Ми розраховуємо, що тільки в Івано-Франківську за одну суботу приймуть участь не менше 150 автомобілів. На ярмарках у широкому асортименті будуть представлені картопля, овочі та фрукти, м'ясо, ковбасні вироби, борошно, риба, хлібобулочні та кондитерські вироби, яйця, молоко та молокопродукти, мед та інша продукція», - пояснив директор Департаменту.