На Прикарпатті дільничий інспектор затримав злодія на гарячому


Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Візит», дільничний інспектор міліції Богородчанського РВ навідався до помешкання 81-річної жительки смт. Богородчани, яка проживає сама,щоб вручити візитку та пам’ятку, а також розпитати про проблемні питання.

Під час розмови жінка й розповіла правоохоронцю про те, що з підсобного приміщення її господарства викрали пральну машину. Дільничний одразу прийняв у неї заяву, та зареєструвавши в райвідділі розпочав пошуки злодія.

В ході проведених пошукових заходів міліціонер таки викрив зловмисника . Ним виявився раніше судимий 26-річний житель сусіднього села який товаришував із онуком старенької та неодноразово бував у неї вдома. Хлопчина добре знав, що жінка проживає сама і де в неї знаходяться цінні речі.

Скориставшись відчиненими дверима літньої кухні, зловмисник виніс звідти пральну машинку, завантажив її на візок та заховав поблизу будинку жінки.

Парубок у скоєному зізнався та пояснює, що викрадену річ збирався здати на металобрухт, а отримані кошти витратити на власні потреби.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України, згідно з яким молодику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.