На Прикарпатті горіла автівка і сміття в недіючій будівлі меблевої фабрики


За минулу добу рятувальники Прикарпаття ліквідували 7 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Зокрема, 24 серпня о 23:47 в місті Івано-Франківськ на вулиці Левинського виникла пожежа побутового сміття на третьому поверсі недіючої адміністративної будівлі. На пожежі працювало 2 ланки ГДЗС, час роботи 20 хв. Врятовано будівлю. Вогнем знищено побутове сміття на площі 6 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Окрім того, в 14.27 год. в Богородчанському районі с. Яблунька вул. Шевченка трапилась пожежа недіючого житлового будинку. О 16.37 в смт. Верховина на вул. Грушевськогозагорілась господарська споруда. Цього ж дня о 21.17 в Снятинському районі с. Борщів горів легковий автомобіль ВАЗ 2105.

Також о 23.33 в м. Долина вул. Обліски. Пожежа сміття на відкритій території. О 23.49 м. Івано-Франківськ вул. Надрічна, трапилась пожежа сміття на площі 1 м.кв. в гаражі гаражно-будівельного кооперативу №21. О 23.54 м. Коломия вул. Леонтовича пожежа сміття на відкритій території.