На Прикарпатті горіло сміття та житлові будинки


Про це інформує управління ДСНС в області.

28 травня о 11:22 в місті Калуш на вулиці М.Чурай сталось загорання сміття на подвір’ї поблизу житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

28 травня о 15:08 в місті Калуш на вулиці Долинській горіла суха трава на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.      

28 травня о 16:48 в місті Калуш на вулиці Вітовського виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

28 травня о 17:04 в селі  Брошнів-Осада Рожнятівського району сталось загорання мансардного приміщення житлового будинку. Вогнем знищено підлогу та речі домашнього вжитку мансардного приміщення. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

28 травня о 17:45 в селі Цінева Рожнятівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено дерев’яне перекриття та покриття будівлі, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

28 травня о 17:47 в селищі Ворохта Яремчанської міської ради виникла пожежа тирси в недіючій складській будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

29 травня о 05:35 в місті Івано-Франківськ на вулиці Софіївка виникла пожежа побутового сміття та дерев’яних відходів 2-ма окремими осередками в недіючій одноповерховій житловій будівлі та на 1-му поверсі 4-х поверхової новобудови. Причина виникнення пожежі встановлюється.