На Прикарпатті горіли автівка, сміттєзвалища та будинок


За минулу добу прикарпатські рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це інформує прес-служба управління ДСНС в Івано-Франківській області.

15 червня об 11:46 в місті Коломия на вулиці Привокзальній виникло загорання легкового автомобіля «Renault Megane». Вогнем пошкоджено дверну обшивку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:27 в місті Тисмениця на вулиці Б. Хмельницького горіло побутове сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 20:47 у селищі Верховина горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:01 в місті Коломия на вулиці Довбуша виникла пожежа двохповерхового житлового будинку. Вогнем  знищено покрівлю будівлі та перекриття між першим та другим поверхом. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.  

О 21:59 в Івано-Франківську на вулиці Довженка виникла пожежа на першому поверсі новобудови багатоповерхового житлового будинку. Вогнем знищено   дерев’яний піддон та залишки електричного кабеля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:41 в селі Лісний Хлібичин горів автомобільний гараж. Вогнем пошкоджено дерев’яну стіну. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

16 червня о 00:14 в селищі Ланчин Надвірнянського району горіло сміття окремими осередками на території стихійного сміттєзвалища на території Ланчинської ОТГ. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем  невстановленої особи.