На Прикарпатті горіли господарські будівлі та сміття


30 березня рятувальники ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, о 09:31 у селі Годи Добровідка Коломийського району виникла пожежа покрівлі житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 09:45 у місті Болехів на вулиці Воїнів УПА виникла пожежа сміття на відкритій території на площі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Також о 13:53 у селі Кропивище Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю та 3 тони сіна. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власниці.

О 15:55 у селищі Рожнятів на вулиці Миру виникла пожежа котельні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено дрова. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:02 у селі Сваричів Рожнятівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено мотоцикл, 3 велосипеда та 2 м.куб. дров. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о 19:18 у місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків виникла пожежа сміття в сміттєвих баках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:00 у  селі Ілінці Снятинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено дровітню. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 00:33 у селі Белеїв Долинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.