На Прикарпатті горіли сауна та відділення "Укрпошти"


Минулої доби, 26 листопада, на Прикарпатті виникло 7 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, о 12:00 в Івано-Франківську на вулиці Мазепи виникла пожежа електророзподільного ящика та ізоляції кабелів у приміщенні відділення поштового зв’язку «Укрпошти». Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:40 в селі Космач Богородчанського району виникла пожежа будівлі гаражу в приватному домогосподарстві. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, господарський інструмент, який знаходився всередині. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

О 15:06 в Івано-Франківську на вулиці Б. Хмельницького горіло побутове сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:20 в селищі Ворохта Яремчанської міськради горіла дерев’яна будівля сауни. Вогнем знищено лижі, що знаходились всередині будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:34 в Івано-Франківську на вулиці Княгинин горіли речі домашнього вжитку у житловому будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:36 в Коломиї на вулиці Петлюри горіло сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

27 листопада о 05:29 в місті Яремче на вулиці Свободи виникло загорання електричного обігрівача та електропроводки в підвальному приміщенні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!