На Прикарпатті горіли склад заводу, кухні, авто та господарські будівлі


За минулу добу в області зареєстровано 10 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

 26 січня о 06:05 в селі Кузьминець  Рожнятівськонр району виникла  пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яну дровітню на площі 18 м.кв. та 0,5 м.куб. дров. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 09:25  в місті Івано-Франківськ на вулиці Пресмашівська виникла пожежа утеплювача внутрішньої стіни складського приміщення ВАТ "Шкірсировина".Вогнем знищено обшивку на площі 20 м.кв.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня  о 09:40 в місті Івано-Франківськ на вулиці Довга виникла пожежа в приміщенні кухні житлової квартири.Вогнем знищено холодильник, газову плиту, газовий котел опалення, пральну машину та кухонні меблі, пошкоджено підлогу на площі 15 м.кв. Працювала 1 ланка ГДЗС, загальний час роботи 30 хв.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 12:16  в селі Шепарівці Коломийського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено перекриття біля димаря на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 13:40  в місті Галич на вулиці Шевченка виникла пожежа легкового автомобіля марки "ВАЗ 2109 ". Вогнем пошкоджено проводку в моторному відсіку автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 14:43 в місті Івано-Франківськ на вулиці Галицька  виникла пожежа в приміщенні кухні житлової квартири.Вогнем знищено холодильник та пошкоджено газовий лічильник. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 15:11  в селі Олієво-Королівка Городенківського району виникла пожежа дров на території приватного господарства. Вогнем знищено дрова на площі 3 м.кв, частково пошкоджено покриття літної кухні. На пожежі врятовано господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 20:30 в селі Рошнів Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі.

Вогнем знищено стодолу на площі 72 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 січня о 23:24 в селі Брошнів -Осада Рожнятівського  району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яну дровітню на площі 25 м.кв. та 2,5 м.куб. дров. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 січня о 03:18 в місті Надвірна на вулиці  Данила Галицького виникла пожежа в житловій квартирі.

Вогнем пошкоджено диван. На пожежі врятовано власника квартири. Попередня причина виникнення пожежі – не обережне поводження з вогнем власника під час куріння.