На Прикарпатті горіли житлові будинки, гараж і трава


Протягом минулої доби прикарпатські вогнеборці ліквідували 8 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

19 вересня о 07:11 у селі Підлужжя Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 вересня о 10:57 у місті Івано-Франківськ на вулиці Військових Ветеранів виникла пожежа дерева на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 вересня о 12:18  у селі Завій Калуського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яну вагонку в житловій кімнаті. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

19 вересня о 16:10 у селі Лучинці Рогатинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

19 вересня о 17:07 у селі Олеша Тлумацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

19 вересня о 22:59 у місті Коломия на вулиці Богуна виникла пожежа сміття в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

19 вересня о 23:42 у селі Стратин Рогатинського району виникла пожежа покрівлі та перекриття господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 вересня о 23:45 у селі Росільна Богородчанського району виникла пожежа гаражу. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.