На Прикарпатті кілька разів горіло сміття і суха трава


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 16 пожеж, з них 10 сухої трави. Про це інформує управління ДСНС в області.

23 квітня о 10:30 в місті Івано-Франківськ на вулиці Галицькій сталось загорання побутового сміття в підвальному приміщенні житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

23 квітня о 12:41 в місті Тисмениця на вулиці Пшениківській горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

23 квітня о 14:18 в місті Івано-Франківськ на вулиці Є. Коновальця виникла побутового сміття. Вогнем знищено сухе гілля та побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

23 квітня о 21:05 в місті Галич на вулиці Ніни Вівчаренко сталось загорання побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

23 квітня о 22:08 в селищі  Брошнів Осада Рожнятівського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні недіючого дерев’яного гаражу. Вогнем пошкоджено стіну та речі побутового вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

23 квітня о 23:42 в місті Івано-Франківськ на вулиці Ленкавського сталось загорання побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 10 разів виїжджали на гасіння пожеж сухої трави в містах Долина, Городенка, Надвірна та на території Івано-Франківської міської ради, а також в Рожнятівському, Галицькому, Богородчанському, Надвірнянському та Косівському районах.