На Прикарпатті компанія з п'яти осіб «отоварювалася» в тютюновому кіоску


Днями в Городенківський райвідділ міліції звернулася власниця кіоску з продажу тютюнових виробів із заявою про крадіжку цигарок і значної суми грошей.

Того ж дня працівники міліції з’ясували деталі злочину й встановили особи злодіїв, повідомляє АП.

Виявилося, що четверо юнаків і дівчина відпочивали в кафе біля автостанції. Було близько півночі, коли в компанії закінчилися цигарки, а курити хотілося. Тоді виникла ідея «отоваритися» в сусідньому кіоску. Двоє парубків без особливих проблем виламали вхідні двері торгового закладу (охоронна сигналізація чомусь не спрацювала), проникли в приміщення, звідки поцупили 16 пачок цигарок. Підприємець стверджує, що з кіоску пропав чималий виторг, хоча крадії заперечують, що брали гроші. Після цього «тусовка» продовжила нічне дозвілля. 

Як повідомив заступник начальника Городенківського РВ УМВС майор міліції Сергій Смижук, відкрито кримінальне провадження за крадіжку чужого майна з проникненням у приміщення. Ніхто зі зловмисників раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, в полі зору міліції за вчинення правопорушень не був. Вочевидь, компанії було скучно й захотілося гострих відчуттів.