На Прикарпатті малолітній хлопчина обікрав помешкання пенсіонерки


Ополудні третього липня в одному з сіл Богородчанського району було обікрадено хату місцевої пенсіонерки.

За словами господині, з будинку пропали дві тисячі гривень, які вона заховала під подушкою, та п’ять старовинних декоративних тарілок. Отримавши повідомлення про крадіжку, працівники міліції відразу подалися до оселі, де проживає одинадцятирічний хлопець. У селі за ним закріпилася репутація невиправного злодюжки. Школярик уже не раз попадався на крадіжках чужого майна, пише АП

Правоохоронці розповідають, що худенький і невисокий зростом дітвак одного разу примудрився пролізти в магазин через отвір розміром 20 на 20 сантиметрів. Торік його старшого дружка за серію крадіжок з магазинів і будинків засудили до позбавлення волі, а малому, як з гуся вода. Не доріс за віком до криміналу… Міліціонери не помилилися.

З’ясувалося, що юний клептоман обікрав 78-річну односельчанку, пролізши у кватирку. Декоративні тарілки, виготовлені ще за Польщі, практично за безцінь продав знайомому, а той мав намір їх перепродати, але вчасно втрутилися правоохоронці.

Як не дивно, й цього разу хлопцеві вдасться уникнути відповідальності, бо ще замалий віком. Як і раніше, відповідатимуть його батьки.