На Прикарпатті наркоман поцупив з машини барсетку


Наприкінці вересня на території автомобільного ринку, що в селі Угринів Тисменицького району, було обікрадено автомобіль.

З машини, яку власник виставив на продаж, пропала матерчата барсетка. Потерпілий запідозрив одного з покупців, який попросив показати салон, багажне відділення автомобіля. Після оглядин й зникла барсетка. Крім документів, у ній були пластикова кредитна картка і пін-код до неї. За короткий час, поки водій виявив пропажу, злодій встиг зняти понад три тисячі гривень. Після заяви потерпілого в міліцію було відкрито кримінальне провадження. Через три тижні працівники карного розшуку Тисменицького РВ УМВС встановили особу крадія, повідомляє АП.

Під час розслідування кримінального провадження 37-річного жителя Івано-Франківська, раніше судимого за крадіжки та зберігання наркотиків, запросили в приміщення райвідділу міліції. При поверхневому огляді в нього вилучили скляну баночку з-під кофе, на внутрішніх стінках якої було нашарування речовини сіро-коричневого кольору.

Крім того, в середині посудини було чути різкий запах. Згідно висновку судово-хімічної експертизи, на внутрішніх стінках баночки було виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований. Тож франківця притягують до відповідальності як за крадіжку, так і зберігання наркотику.