На Прикарпатті оперативник наздогнав злодія золотих прекрас


Крадійкою виявилася 34-річна жителька Долини, яка заробляє на прожиття жебракуванням.

23 травня до чергової частини Долинського РВ УМВС зателефонувала 39-річна жителька районного центру. Жінка повідомила, що вона перебуває на роботі, а вдома знаходиться її неповнолітня дочка, яка щойно повернулась із школи та виявила в будинку незнайомку з дитиною.

Дівчинка знала – батьки на роботі, та двері будинку були відчинені. Тихенько зайшовши, помітила, як «чужаки» нишпорять по кімнатах. Школярка, злякавшись, вибігла на вулицю й зателефонувала матері. Оперативний черговий Долинського РВ УМВС передав щойно отриману інформацію виконувачу обов’язків начальника карного розшуку Юрію Галіву, який опинився найближче до місця події.

Тим часом невідома, зрозумівши, що її застали на гарячому, вибігла з дитиною з будинку, зупинила таксі. Це бачив Юрій Галів, який власним автомобілем під’їхав до будинку заявниці. Оперативник наздогнав таксі, попросив пасажирку показати, що в неї в кишені. Жінка вийняла сірникову коробку, в якій були два золоті хрестики, жіночий кулон та срібний ланцюжок. Її доставили до райвідділу міліції, де заявниця впізнала свої прикраси.

Крадійкою виявилася 34-річна жителька Долини, яка заробляє на прожиття жебракуванням. Вона прийшла з малою дитиною до будинку, знайшла під килимком залишені господарями ключі. Жебрачка відчинила ними помешкання й забрала ювелірні прикраси господині, шукала ще гроші, але в цей час зі школи повернулася дівчинка.

Проти жительки Долини відкрито кримінальне провадження за крадіжку чужого майна. Працівники міліції перевіряють її на причетність до вчинення подібних злочинів.