На Прикарпатті оздоровлять 191 постраждалого учасника Революції Гідності та АТО


12 листопада у департаменті соціальної політики ОДА відбулася скайп-нарада щодо стану виконання бюджетної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

У нараді взяли участь спеціалісти структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення, які відповідають за згадані напрями роботи, пише Фіртка з посиланням на ІФ ОДА.

Були обговорені питання щодо стану виконання бюджетної програми за напрямами «Забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС» та «Здійснення заходів з соціальної та професійної адаптації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС». Слід додати, що з метою ефективного виконання бюджетної програми департамент соціальної політики ОДА проводить щотижневий моніторинг.

Так, за оперативними даними станом на 7 листопада цього року укладено договори для забезпечення санаторно-курортним лікуванням 191 постраждалого учасника Революції Гідності, учасника антитерористичної операції та особи, яка здійснювала заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, на загальну суму 1 660,3 тис. грн, що складає 88 % від бюджетних асигнувань на рік.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації укладено 43 тристоронні договори на суму 464,2 тис. грн, що становить 99 % від бюджетних призначень. Задля соціальної та професійної адаптації укладено 43 договори на професійне навчання 93 осіб загальною вартістю 548,4 тис. грн. (90 % від бюджетних асигнувань на рік).

За підсумками наради департамент ОДА доручив структурним підрозділам з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення укласти до кінця року договори на санаторно-курортне лікування та соціальну і професійну адаптацію постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС на всю суму бюджетних призначень.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!