На Прикарпатті підліток розбив скло та пограбував автівку


До Городенківського відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річного мешканця Коломиї про крадіжку з його власного автомобіля «Opel Vivaro», грошових коштів та мобільного телефону марки «Xiaomi»

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 15-річний мешканець одного із сіл району, інофрмує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий приїхав у гості до родичів у с.Прикмище та залишив свій автомобіль біля будинку на узбіччі дороги. Зловмисник, який проходив поряд помітив автівку скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає та шляхом розбиття бокового вікна викрав із салону грошові кошти в сумі 1400 гривень та мобільний телефон потерпілого. Після чого з місця події втік.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадені гроші витратив на власні потреби, а мобільний пристрій правоохоронці у нього вилучили та повернули власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.