На Прикарпатті підприємства розширюють асортимент


ТзОВ «Уніплит» входить до складу підприємств деревообробної галузі Долинського району та є єдиним підприємством в Україні з виробництва деревоволокнистих плит мокрим способом і основним постачальником цієї продукції як в Україні, так і за її межами (Італія, Чехія, Словачиина, Угорщина). Вже невдовзі тут планують випускати новий вид продукції.

Про це керівники підприємства розповіли під час зустрічі з районною владою.

В жовтні поточного року підприємством заплановано презентацію нового виду продукції, а саме зразків фарбованої плити ДВПО-3Д. Таким чином збільшиться асортимент продукції підприємства, а відповідно і збільшаться прибутки.

«Президент України поставив завдання активізувати економіку та сприяти розвитку ринкових відносин, тож головне наше завдання, як представників влади, допомогти підприємцям отримати зелений коридор у виготовленні документів та не заважати працювати», – наголосив начальник управління економічного розвитку та торгівлі районної державної адміністрації Михайло Куцик.

 В рамках зустрічі керівництво району ознайомилось з виробничою та фінансовою діяльністю підприємства за 8 місяців 2013 року, проблемами, які стосуються браку сировини в кількісному та якісному вигляді для виробництва плити ДВП та перспективами розвитку.

Загалом за підсумками 8 місяців поточного року на підприємстві спостерігається збільшення обсягів реалізації продукції до відповідного періоду минулого року на 5,6 відсотків (за січень-серпень 2012 року – 99273,1 тис. гривень, за січень-серпень 2013 року – 104800,5 тис. гривень).