На Прикарпатті правоохоронці затримали чоловіка, що вкрав ковані ворота


Днями до Тисменицького райвідділу міліції звернулась 56-річна жителька с. Підпечари із повідомленням те, що з її господарства викрали ковані ворота. Жінка, йдучи в гості, виходила з дому через ворота, а повернувшись, - вже їх не застала. Вона відразу звернулась до міліції за допомогою відшукати злодія та повернути вкрадене.

Невідкладно взявшись до розшуку злочинця, правоохоронці оперативно вийшли на слід крадія та встановили, що це був 30-річний молодик із Луцька, який проживав із своєю співмешканкою в с. Підпечарах.

Правоохоронцям довелося прикласти чималих зусиль щодо встановлення та причетності його до даної крадіжки. Згодом всі запитання знайшли відповідь, а чоловіку довелося зізнатися у скоєному. Виявляється на його рахунку цілий ланцюг злочинів: крадіжок з новобудов інструментів, запчастин від автомобілів тощо.

Одним словом, підозрюваний неодноразово вступав у конфлікт із законом, за що був притягнутий до кримінальної відповідальності і навіть відбував покарання у місцях, позбавлених волі. Чоловік «сова» днями відпочивав, прогулювався вулицями, роздивлявся та обирав «поле діяльності», а вночі «плідно» працював.