На Прикарпатті протягом червня було оздоровлено більше 80 тисяч дітей


5 липня заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький провів нараду щодо підсумків оздоровлення та відпочинку дітей у червні за участю директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергія Дерев’янка, заступники голів райдержадміністрацій та міст обласного значення з гуманітарних питань, працівників управління сім’ї та молоді.

На нараді було проаналізовано питання відпочинку дітей у таборах з денним перебуванням, фінансування, кількість дітей, охоплених оздоровчими послугами.

Згідно з узагальненими показниками, враховуючи дані від райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад обласного значення, станом на 04 липня цього року оздоровленням та відпочинком охоплено 81746 дітей, що складає 53, 9%.

Послуги з оздоровлення заплановано надати 42800 дітям, що становитиме 40% від охоплених оздоровчо-відпочинковими послугами.

Оздоровлення дітей перебуває особливому контролі облдержадміністрації, як один із пунктів щодо виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України».