На Прикарпатті прикордонники затримали «ЗІЛ» на якому перевозили позашляховик


На Прикарпатті прикордонники з пострілами затримали вантажівку на якій перевозили позашляховик.

За попередньою інформацією, джип незаконно перетнув українсько-румунський кордон. Про це повідомляє Бліц-Інфо з посиланням на Державну прикордонну службу.

Сьогодні, 23 листопада у Верховинському районі Івано-Франківської області, в межах контрольованого прикордонного району, охоронці кордону Чернівецького загону затримали вантажний автомобіль «ЗІЛ-131». Останній перевозив на собі позашляховик «Nissan Patrol» іноземної реєстрації.

Перш ніж зупинити транспортний засіб, прикордонникам довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів. Адже на законні вимоги зупинитися водій не реагував.

Надалі вантажівка української реєстрації зупинилася. В кабіні знаходилося троє осіб. Жодних документів, які б посвідчували їхні особи у чоловіків не було. Документів на обидва автомобілі у них також не виявилося. Згодом від групи реагування, яка висунулась в сторону кордону для його перевірки, надійшла інформація про виявлення слідів автомобіля підвищеної прохідності, що вели з Румунії в Україну.

Наразі громадяни та автомобілі затримані, тривають заходи із встановлення усіх обставин справи.

Варто зазначити, що вантажівку вдалося затримати за попередньою інформацією, яка надійшла дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Шибени» від місцевого жителя.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!