На Прикарпатті "прикрили" незаконну радіостанцію


Завдяки спільним зусиллям представника Національної ради в Івано-Франківській області Ігоря Маслова, працівників Карпатської філії державного підприємства «Український державний центр радіочастот» та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області 26 листопада в м. Рогатині припинено безліцензійне радіомовлення на частоті 99,7 МГц.

20 листопада 2018 року представником Національної ради в Івано-Франківській області на частоті 99,7 МГц у місті Рогатині було зафіксовано незаконну трансляцію радіопрограм із позивним «Маяк віри» через малопотужний передавач.

Працівниками УДЦР під час виїзду до цього населеного пункту було визначено місце, з якого велося мовлення.

26 листопада 2018 року спільно з працівниками Карпатської філії УДЦР і ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області діяльність цього мовника була припинена, антенно-фідерне обладнання демонтовано власником.

Це не перший випадок безліцензійного радіомовення в м. Рогатині. У лютому 2017 року в цьому районному центрі було зафіксовано на частоті 99,1 МГц незаконну трансляцію через малопотужний передавач програм «Слов’янської Християнської радіостанції Radio Mv».