На Прикарпатті призначили керівника податкової служби


Виконувачем обов’язків начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області призначено Юрія Якимишина.

17 вересня колективу податкової служби області представлено виконувача обов’язків начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Юрія Якимишина. Відповідний наказ підписав голова ДПС України Сергій Верланов від 16 вересня, інформує ДПС в Івано-Франківській області.

Начальниця ГУ ДФС в області Ірина Столярик зазначила, що Юрій Якимишин працює в податковій службі більш як двадцять років, тому знає всі особливості цієї роботи. Розпочав свою трудову діяльність у вересні 1995 року, пройшовши шлях від податкового інспектора до начальника управління податкового аудиту в ДПІ в м. Івано-Франківську, згодом очолив Івано-Франківський відділ податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС.

Також Столярик висловила сподівання, що здобутий досвід у податкових органах стане новому очільнику служби у пригоді під час виконання поставлених завдань, що дозволить продовжити позитивні напрацювання із забезпечення надходжень до бюджету.

Юрій Якимишин високо оцінив роботу колективу івано-франківських податківців та наголосив, що основними завданнями залишаються забезпечення наповнення бюджетів та надання якісних сервісних послуг платникам податків.

Державна податкова служба офіційно розпочала свою роботу 28 серпня цього року. Новій службі передали функції з реалізації державної податкової політики, з адміністрування ЄСВ, у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства.